Creëer waarde. Altijd.

Strive not to be a success, but rather to be of value.

– Albert Einstein

Home » Over SetFocus Heemskerk

Streef niet om succesvol te worden maar probeer waardevol te zijn.

Deze uitspraak , vrij vertaald naar Albert Einstein, geeft goed weer waar SetFocus voor staat. Natuurlijk, iedere ondernemer is op zoek naar succes. De vraag is alleen wanneer heb je succes en hoe kun je het bereiken? Succes is heel persoonlijk. Pas als je weet wat succes voor jou betekent kun je aan het werk om het ook daadwerkelijk te realiseren. Voor ons is succes een resultaat en geen doel op zich. Voor ons draait het om waarde, om wat we kunnen toevoegen. Succes is samenwerken, met partners, met klanten. Want jij kent je product en je klant. met onze specialisatie op het gebied van online marketing zorgen wij dat jij die klant online ook bereikt. Zo leveren we samen een bijdrage aan het geheel. Samenwerken draait om elkaar aanvullen. Op die manier is 1+1 minimaal 2 en het liefst 3. Wij creëren die toegevoegde waarde, daar ligt ons succes.

DThuiswinkel e-Academy is een actieprogramma van Thuiswinkel.org. Samen met opleiders en bedrijven slaan ze hiermee een brug tussen onderwijs en praktijk, waardoor zij voor  digitaal toptalent zorgen.

Waarom kiezen voor SetFocus?

Ervaring in de materie

Jarenlange ervaring

kennis van moderne SEO

Kennis van zaken

Hands-on mentaliteit en proactieve instelling

Hands on

met een goed gevoel voor humor

Gevoel voor humor

Wil jij ook meer bezoekers op je website?

 
 

Meer bezoek van leads en klanten op je pagina's betekent dat je hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines moet komen. En als je die positie hebt bereikt, dan wil je daar natuurlijk ook blijven. Dit is mogelijk door structureel en strategisch te investeren in SEO ofwel zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachineoptimalisatie is een specialisme dat uit verschillende onderdelen bestaat. Naast technische aspecten, is ook de kwaliteit van de teksten en media van belang. Maar ook het krijgen van links net als het verkrijgen van links en de snelheid van je site zijn belangrijke elementen. Omdat je hoger in Google wilt komen, zul je al deze aspecten onder de loep moeten nemen. Google beoordeelt je site op basis van ruim 200 onderdelen.

SetFocus heeft deze discipline in huis, werkt nauw samen met  andere professionals waar nodig en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO.

E-Academy Professional Y.Verdonk

quoteAls gecertificeerd E-Academy Professional houd ik mijn vakkennis op peil door het jaarlijks volgen van gecertificeerde trainingen en congressen.

SetFocus - Yvonne Verdonk

SEOguru certified